A Duguláselhárítás kategórián belül lévő weboldalak:Duguláselhárítás:

Bizonyára nem mindenki van tisztában ezzel a fogalommal, sokan gondolhatnak arra amikor az orrunk eldugul. Maga ez a szolgáltatás gyakrabban a nagy városokban fordul elő ahol a több emeletes lakóépületekben a régi csővezetékek okozhatnak duguláselhárítást. Szinte bármi eldugulhat ami lefolyik valahová pl: wc, kád, mosogató, akna stb..

Vidéken miért nem olyan gyakori a duguláselhárítás?:

Ha belegondolunk hogy a nagyvárosokban milyen lehetőség van az esetleges hulladék, étel maradék eltávolítására és vidéken máris egyértelmű lehet a válasz. Míg vidéken általában kertes házakban élnek az emberek a hulladékot vagy az ételmaradékot nem a wc-n húzzák le hanem a kertben tárolják el mert felbomlik. Illetve vidéken sokkal több a házi kedvenc ezért az ételmaradék teljesen eltűnik. A városokban a panel épületekben vagy a kukába ürítik ki vagy a wc-n húzzák le.

Mennyibe kerül egy duguláselhárítás?:

Mint minden területen itt is változnak az árak és az is előfordul mivel egy szolgáltatásról beszélünk hogy az ár a munka közben exponenciálisan nő és a végösszeg egy horrorfilmbe illő is lehet. Érdemes jól megválasztani a duguláselhárító szakembert ha nem akarunk többször és sokat fizetni a duguláselhárításra.